Vyhledávání


Kontakt

Adam Černý

E-mail: adamix99@seznam.cz

Užitečné odkazy

 

 

knezek.cz/cz/ - Obchod s hasičskou výstrojí a výzbrojí

Dh.cz - oficiální informační server SH ČMS

Facebook.com/... - SDH Rynholec na FB

Firesport.cz- vše o požárním sportu

Prvni-pomoc.com - zdravověda

(Obchody)

Hastech.unas.cz

Obchod-hasiči.cz

Zahas-sro.cz

Zht.cz

Anketa

Jste členem nějakého SDH?

Celkový počet hlasů: 764

Soustředění

21.07.2011 21:16

  Ve dnech 18. - 21. 7. 2011 jsme uskutečnili letní soustředění na LDT v lesích u obce Eš u Pacova.

  1. den

První den jsme po náročné cestě pojali odpočinkově. Zahráli jsme si fotbálek a večer uskutečnili teoretickou přípravu na branný závod spolu se střelbou ze vzduchovky.

  2. den

Druhý den ráno jsme plni energie vyrazili na hrad Kámen do stejnojmenné obce, což jsme spojili i s výstavou starých motorek právě na onom hradě.

Odpoledne jsme se chystali splnit slib daný místním vrchním táborníkům, a tedy říci něco malým, ale i velkým o naší požární technice a práci hasiče. Děti, hlavně ty menší, nejvíce zaujal megafon umístěný v Ivecu, ale to hlavní mělo teprve přijít. Rádi jsme objetovali pěnidlo a stvořili hostitelům pěnovou lázeň. Zde se přidali i ti nejostýchavější a zapojili se i někteří z nás. Děcka jsme namydlili a bylo třeba je v parném odpoledni trochu spláchnout. na řadu přišlo vodní děla umístěné navrchu tatry a "vysokotlak." Nakonec jsme jim rozdali nějaké sladkosti a tím naše intervence do táborového života skončila.

Tatra se znovu otočila pro vodu a začali jsme se konečně plně připravovat v naší nejoblíbenější disciplíně - PÚ, který dnes běhala kategorie dorost. Navečer jsme se opět pylně teoreticky připravovali a v nočním šeru za svitu luny hrály vybíjenou.

  3. den

Třetího dne jsme opět uskutečnili výlet. tentokráte do Pacova a to pouze s cílem nás unavit. Ukázalo se, že záměr se minul účinkem, zato na vedoucích se cesta podepsala. 

Odpoledne se uskutečnil druhý pokus o naši únavu. Vedoucí se poučili a chytře se nezapojili. Zato my jsme trénovali disciplínu 100m bez překážek (jen s hadicemi) a pak netradiční štafetu. Vše jsme s vypětím všech sil zakončili vědomostní soutěží jak jinak než na požárnické téma, za což jsme pak byli oceněni diplomy. (Vojta Král obdržel mimojiné diplom za největší zlepšení svých znalostí - Gratulace)

Vedoucím jsme se ovšem nezdáli příliš unaveni a tak jsem posilněni večeří uskutečnili turnaj ve vybíjené. 

  4.den

Lítost z odjezdu nám trochu napravil déšť, který ne a ne ustat. Zaplať pánbůh, že se nám počasí vydařilo. Jen starší si dnes nemohli zkusit PÚ ... škoda, holt to budou muset dohnat na trénincích.

Zvláštní obrovské poděkování patří našim dozorcům vedoucím, kteří se s námi odvážili vyjet. Jsou to:

 

  • Zdeněk Ledvinka ml.
  • Petr Hajn
  • Jiří Havel (kterému mimo jiné děkujeme za sponzoring tak důležitými sladkostmi a cenami)

DĚKUJEME