Vyhledávání


Kontakt

Adam Černý

E-mail: adamix99@seznam.cz

Užitečné odkazy

 

 

knezek.cz/cz/ - Obchod s hasičskou výstrojí a výzbrojí

Dh.cz - oficiální informační server SH ČMS

Facebook.com/... - SDH Rynholec na FB

Firesport.cz- vše o požárním sportu

Prvni-pomoc.com - zdravověda

(Obchody)

Hastech.unas.cz

Obchod-hasiči.cz

Zahas-sro.cz

Zht.cz

Anketa

Jste členem nějakého SDH?

Celkový počet hlasů: 764

I. kolo hry Plamen

09.10.2011 14:05

  Dne 8. 10. 2011 jsme se zúčastnili I. kola tradiční hry Plamen tentokráte v Jesenici. Navzdory předcházejícím relativně teplým dnům se na nás počasí vyřádilo. Teploty klesly téměř o deset stupňů a my byli rádi, že se ručička teploměru po ránu držela alespoň na pěti stupních.

  Letos se můžeme těšit velké účasti nových mladých hasičů, je nás bezmála dvacet, a proto jsme letos po mnoha letech opět postavili družstvo mladších a ne jedno, ale dokonce dvě. Dohromady jsme dali ale i družstvo starších, samozřejmě dorost a ještě nám zbyly posily do zálohy. Nemohli jsme samozřejmě počítat s valnými úspěchy mladších družstev a nakonec vlastně ani staršího, neboť k oboum přibyli převážně nový nezkušení členové, které jsme se ovšem snažili ze všech sil připravit na to, co je čeká a kupodivu překvapili.

  První družsvo mladších, složené ze samých, avšak šikovných, opravdu mladých nováčků dopadlo nad očekávání dobře a zkončilo 15. z celkového počtu 16ti družstev. Druzí starší mladší dopadli o poznání lépe, a to i proto, že jejich řady tvořili i některé zkušené členky našeho sdh. Patří jim proto krásné 8. místo. Oba dva týmy si tedy zaslouží obdiv.

  Družstvo starších žáků, tvořené opět převážně nováčky, obsadilo krásné 8. místo.

  Náš favorizovaný dorost dostál svého jména a umístil se na první příčce. Bohužel byli jsme v závodě jediní ... Ovšem i kdyby ne, věříme si. Nepodcenili jsme přípravu a naše skóre činilo asi devět trestných bodů. Krajské kolo máme proto opět otevřené.